Een bijzonder mooi grafisch design boek laten maken

1 min read
grafisch design boek

Op mijn verlanglijstje staat een grafisch design boek laten maken. Als kind af aan ben ik aan het schrijven. Voorheen was dit op een los papiertje, daarna in een dagboek. Tegenwoordig ben ik hele verhalen aan het schrijven, met de meest uiteenlopende onderwerpen. Heel af en toe laat ik een verhaal aan iemand lezen en vaak krijg ik dan zulke leuke reacties, dat dit mij aan het denken heeft gezet. Nu wilde ik van mij hobby, mijn werk gaan maken en deze verhalen in een boekwerk laten maken. Het leek mij ook leuk om voor kinderen een spannend verhaal te verzinnen en zodra deze klaar is, wilde ik die gaan uitgeven. grafisch design boek

Mijn eigen grafisch design boek is uit gekomen

Nadat ik mijn plannen allemaal op een rijtje had gezet, om een eigen boek uit te geven, ben ik aan het schrijven gegaan. Deze keer zal het een boek worden voor kinderen tussen de 6 en 8 jaar.

Mijn verhaal is klaar en daarom ben ik hiermee naar Wonderful Books gegaan. Dit bedrijf is een expert,  wanneer je op zoek bent om een grafisch design boek te laten maken. Zij zorgen ervoor dat alles netjes wordt afgedrukt en goed leesbaar is. Mijn eigen boek is nu dan ook uitgekomen!