Hoe kunt u zelf een magnetisch krijtbord maken?

3 min read

Heel veel mensen hebben in de keuken een whiteboard of een krijtbord hangen. Vaak worden hier de boodschappen opgeschreven of afspraken die niet vergeten mogen worden. Net zo vaak als dat je dit soort borden ziet, even zo vaak zie je koelkasten vol hangen met foto’s, briefjes, tekeningen enzovoort. Allemaal met magneten op de koelkast bevestigd. Nu wil ik al heel lang een magnetisch krijtbord in de keuken hebben in plaats van het standaard whiteboard wat magnetisch is. Als je nu denkt, wat is het probleem dat je dit dan nog niet hebt hangen in je keuken. Nou beste mensen, het is er simpelweg niet. Niet in de combinatie krijtbord dat tevens magnetisch is. Het magnetische krijtbord wat ik zo graag wil, ga ik dus zelf maken. Het hout waar de magneet verf en het krijtbord verf op moet, dat heb ik al. Nu dus zoeken naar de juiste verfsoorten om mijn magnetisch krijtbord tot leven te roepen. Belangrijk voor mij is dat de verf die het bord magnetisch moet maken van goede kwaliteit is omdat over de laag magnetische verf een laag krijtbord verf komt. Google zou me vast kunnen helpen met het vinden van de juiste verf voor mijn magnetisch krijtbord. Zo ben ik op de site magneetverfmagneten.nl gekomen. Deze site verkoopt een verscheidenheid aan verfsoorten, zo ook de verfsoorten waar ik naar opzoek ben. De site geeft heel veel informatie over welke producten je nodig bent en welke producten je samen kunt gebruiken. Hier ben ik veel wijzer van geworden en heb handvaten gekregen om mijn magnetisch krijtbord op een juiste te manier te maken. Heb de verf die ik nodig heb besteld en de levering van de producten was, tot mijn grote vreugde, erg vlot. Nu kon ik verder met het maken van mijn zeer gewilde magnetisch krijtbord. Zo moeilijk bleek het achteraf helemaal niet om een magnetisch krijtbord te maken en had ik het eigenlijk veel eerder moeten doen. Maar goed dat is altijd achteraf, ik heb nu mijn zo geliefde krijtbord dat ook nog eens magnetisch is. Blij dat ik deze site gevonden heb.

Dit is de site waar u uw producten kunt bestellen om bijvoorbeeld een magnetisch krijtbord te kunnen maken

Als er iets is wat je graag zou willen hebben en het is niet te koop of zelfs niet te bestellen. Dan ga je kijken of je het wellicht zelf kunt maken. In mijn geval is dat super gelukt en met behulp van de site waar ik de juiste informatie en de juiste producten kon vinden, is mijn krijtbord die magnetisch is, een feit.

Wilt u ook gaan bestellen?

Dankzij de site magneetverfmagneten.nl, heb ik zelf mijn zo geliefde krijtbord kunnen maken die ook nog eens magnetisch is. Kan deze site zeker aanbevelen omdat:

  • De site erg informatief is, dit maakt het zoeken en kiezen een stuk eenvoudiger
  • De producten snel geleverd konden worden
  • Ik de producten van hoge kwaliteit vindt

Bent u op zoek naar producten die het u gemakkelijker kunnen maken dan is deze site het bezoeken meer dan waard. Wij genieten inmiddels van ons prachtige magnetische krijtbord.

Lees meer…