Katoenen stoffen voor diverse toepassingen

4 min read
Katoenen stoffen

Katoenen stoffen

Via De Stoffenkraam is het mogelijk om zeer mooie katoenen stoffen te bestellen. Voor diverse doeleinden zijn deze te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan kleding voor een baby, maar ook voor decoratie kan je dit gebruiken. Op deze website is zoveel te vinden, daar moet je echt eens een kijkje op genomen hebben. Over het algemeen is de kwaliteit van deze stof goed en luchtig en kan voor vele doeleinden gebruikt worden. Zelfs als bedden goed kan dit ervoor doorgaan.

Omdat ik vaak eigen kleding maak, maak ik lange dagen achter mijn naaimachine. Het resultaat mag er dan ook wel zijn. Niet voor niets krijg ik complimenten van mijn collega’s als ik weer met een zeer mooie en unieke blouse op mijn werk verschijn. Vaak krijg ik de vraag of ik iets voor hun wil maken, maar die vraag wijs ik meestal af. Mijn hobby, kleding maken, moet leuk blijven en geen verplichting worden.

Katoenen stoffen online bestellen

Erg fijn dat je online de mooiste materialen kan bestellen. Voordeel is dat je op je gemak door het enorme assortiment heen kan scrollen. Zit er iets tussen wat je graag wilt hebben, dan kan je het bestellen. Meteen kan je zien of er genoeg voorraad is. Want het zal jammer zijn dat jij een leuk stofje hebt gevonden en er bij bestellen achter moet komen dat er niet voldoende op voorraad is. Gelukkig heb ik dat nog niet meegemaakt en heb alles kunnen bestellen wat ik mooi vond.

Een bestelling wordt over het algemeen al op dezelfde dag, of de volgende dag verzonden. Mits de betaling is voldaan. Omdat de levering via Post.nl wordt gedaan, is niet met zekerheid te zeggen dat dit ook direct wordt geleverd. Maar over het algemeen kan je de bestelling de volgende dag al in huis hebben.

Katoenen stoffen
Katoenen stoffen

De Stoffenkraam

Wanneer je op zoek bent naar een bepaalde stof, waarmee jij leuke kleding wilt maken, dan is de kans groot om hier te kunnen slagen. Want in dit assortiment zijn 4908 soorten te vinden. Je kan makkelijk een keuze maken uit dit enorme assortiment. Omdat alles in bepaalde doelgroepen staan. Denk hierbij aan bepaalde stofsoorten, merkstoffen, maar ook bepaalde type stoffen zijn hier makkelijk te vinden.

Niet alleen kan je hier bijzonder goed slagen om materiaal te vinden om kleding te maken. Je kan deze kleding ook afmaken met diverse fournituren die hier ook te koop zijn. Zoals garen in diverse kleuren, maar ook ritsen en banden om kleding helemaal af te maken. Het leuke om zelf kleding te maken is dat je ervan uit kunt gaan dat alles uniek is.

Sparen voor korting

De Stoffenkraam heeft een zeer groot assortiment. Hier kan je alles vinden voor het maken van kleding, maar ook voor gordijnen kan je hier goed slagen. Wanneer je hier een bestelling gat plaatsen moet er eerst een account aangemaakt worden. Hiermee kan je gaan bestellen. Echter heeft dit account wel een voordeel. Want elke keer als jij hier een bestelling hebt gedaan krijg je korting. Hiervoor is een speciale spaarkaart ontworpen. Bij elke bestelling krijg je dus een punt. Is de kaart helemaal vol, dan krijg je een speciale kortingscode ter waarde van €12,50.

Wat ook erg leuk is om te weten en te doen, is een foto insturen van het product wat jij hebt gemaakt. Echter moet het materiaal natuurlijk wel in deze webshop gekocht zijn. Maak een mooie foto en stuur deze op. Deze foto wordt op de foto galerie geplaatst. Elke week maken de inzenders de kans om een waardebon ter waarde van €10,- te winnen.

Katoenen stoffen
Katoenen stoffen

Leuke website met veel interessante informatie

De website van De Stoffenkraam heeft zeer veel leuke dingen in het assortiment staan. Niet alleen materiaal waarmee jij aan de slag kan gaan, maar ook een leuke website onder het kopje Stoffenpraat. Hier kan je veel reacties van andere mensen lezen, die iets leuks hebben gemaakt. Merendeel laten zij een foto zien en daar staan zeer leuke afbeeldingen tussen. Een kussen, een woondeken en wat ik zelf erg leuk vind, een tas van kurk. Zodra je hierop klikt zie je een verhaal van de maker zelf en ook hoe je dit zelf kan maken. Een patroon staat erbij en duidelijke foto’s hoe je dit verder zal moeten maken.

Vanaf het moment dat ik op zoek was naar mooie katoenen stoffen, ben ik op deze website van De Stoffenkraam terecht gekomen. Hier heb ik veel mooie stofjes kunnen bestellen, patronen en ideeën vandaan gehaald en nog veel meer. Echt een zeer leuke website om een bezoek aan te brengen.