Muziekles in Barendrecht, erg leuk

1 min read
muziekles in Barendrecht

Sinds kort ga ik naar de muziekles in Barendrecht. Het leek mij namelijk altijd al leuk om een instrument te kunnen spelen, alleen wist ik nooit welk instrument. Tot ik voor een tijd terug op het station in Arnhem kwam. Hier staat een piano, waar iedereen op mag spelen. Verder dan de toonladder zal ik niet komen, maar op dat moment speelde iemand een bijzonder mooi lied. Zomaar uit zijn hoofd, dat is toch geweldig. Ik heb hier dan ook een tijd bij staan luisteren en nog heel veel meer mensen. Die man die aan het spelen was, zal hier bijna door kunnen breken als een ster.  muziekles in Barendrecht

Naar de muziekles in Barendrecht om piano te leren spelen

Nadat ik het schouwspel in station Arnhem had meegemaakt, wist ik eindelijk welk instrument ik wilde gaan spelen. De keuze is op een piano gevallen, lijkt mij heerlijk om uit die toetsen geluid voort te kunnen brengen. Geluid in de vorm van mooie muziek.

Franklin Caesar van Franya Music heeft ruime ervaring in het lesgeven.  Hij heeft mij dan ook, in een zeer rustig tempo bijzonder goede muziekles in Barendrecht gegeven. Ik zal nog niet zo snel plaats nemen achter de piano op het station, maar het begin is er.