Op zoek naar kantine meubilair?

3 min read

zevenbergen-bv verzorgt en levert volledige kantine inrichtingen in verschillende stijlen. Ons doel is dat men graag en ongedwongen naar de kantine toe komt in de pauzes, door de gezellige en comfortabele sfeer van de inrichting. Bij zevenbergen-bv zijn wij al jaren gespecialiseerd op het gebied van kantoormeubelen, kantinemeubels en inrichting. Wij weten als geen ander dat de inrichting van een ruimte de sfeer bepaald, en hoe prettiger de sfeer, hoe meer mensen zowel onbewust als bewust gebruik gaan maken van de ruimte. Daarom dragen wij graag een steentje bij, en delen wij onze kennis door zowel onze verkoop van meubels, als onze volledige inrichtingsservice. 

Kantine meubilair: Voor nodige ontspanning

Een optimale inrichting van uw kantine zorgt er voor dat mensen zich uitgenodigd voelen om comfortabel te gaan zitten, rustig hun eten te pakken of gezellig te praten. Bij Zevenbergen streven wij hier ook naar, en hopen wij voor uw bedrijf een plaats te creëren waar mensen zich fijn voelen, samenkomen en het teamgevoel versterken. Daarnaast moet het een plek zijn waar mensen zich kunnen ontspannen, en ook persoonlijke gesprekken kunnen voeren of hun eigen ding kunnen doen.

Heeft u zelf een suggestie voor welke sfeer u wilt creëren? Wij luisteren graag. Onze service bestaat niet alleen uit inrichten, maar ook uit meedenken en oplossingen bieden. Alles is mogelijk.

Bent u benieuwd over ons aanbod? Op onze website bieden we zowel losse artikelen aan als een volledig overzicht van voorgaande projecten die wij hebben voltooid. Zo kan precies zien wat onze service verricht, en kijken of dit dé oplossing is voor uw bedrijf. Wilt u enkel meubels bestellen? Dat is natuurlijk ook een optie!

Wij letten op vele belangrijke aspecten tijdens het inrichten van een kantine. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Ergonomie
  • Stijl
  • Ruimte
  • Comfort

Ergonomie is zeer belangrijk voor Zevenbergen. Omdat vooral bij kantoorbanen personeel veel in een stoel zit, is het belangrijk dat ze hiervan geen klachten oplopen. Ergonomie zorgt er voor dat u automatisch op een natuurlijke manier zit, en ontspant, zodat uw personeel veel minder klachten in de toekomst krijgen. Dit is natuurlijk gunstig voor een bedrijf, omdat het ziektekosten tegengaat en het personeel blij houdt.

Elke branche heeft een andere inrichting. Zevenbergen speelt in op uw wensen, en zorgt er voor dat het eindresultaat precies is waar u van droomt. 

Zevenbergen: Duurzaam en Milieu

Duurzaamheid en milieu staat hoog in ons vaandel. Wij gaan zeer bewust hier mee om, en dit vind u ook terug in onze artikelen. Zo zijn veel van onze producten gemaakt uit verschillende duurzaam gerecyclede materialen. Een enkel voorbeeld is de kuip van stoelen uit de Felt collectie. Voor een kuip worden 60 petflessen hergebruikt, zodat deze langzaam maar zeker uit het milieu verdwijnen. 

Bent u benieuwd hoe onze meubilair er uit ziet? Of wat voor soort inrichtingen we bieden in het echte leven? Onze showroom in Midden-Nederland beantwoord dan al uw vragen. U kan gerust langskomen, en onze stylisten helpen u graag. U kan zien wat voor soorten meubels, inrichtingen en kantine meubilair wij aanbieden op onze website, zowel als bij onze service voor het inrichten van een kantine. Wij heten u van harte welkom!