Posters drukken voor aan mijn muren

2 min read
Posters drukken

Posters drukkenPosters drukken wilde ik al een langere tijd voor mijn woonkamer. Ik vond het namelijk gewoon veel te leeg en had eigenlijk geen idee hoe ik het kon oplossen. Zelf houd ik er onwijs van om te fotograferen en doe dit dan ook dagelijks. Daardoor heb ik veel mooie plaatjes op mijn computer staan van een hoge kwaliteit. Een vriend van mij kwam op het idee om deze te laten printen en die dan te gebruiken als opvullen. Doordat het dingen zijn die ik zelf heb gemaakt, is het ook nog eens erg persoonlijk. Diezelfde dag ben ik nog gaan uitzoeken wat ik mooi bij elkaar vond passen. Daarnaast ben naar de winkel geweest om mooie lijstjes te gaan kopen, want die had ik ook nog niet in huis.

Hier liet ik mijn posters drukken

Posters drukken

Voor mijn posters drukken ging ik natuurlijk naar EPC. Dit is een copyshop in Nieuwegein waar ik onwijs goede ervaringen mee heb. Hier kom ik eigenlijk vrijwel altijd als ik iets nodig heb. Zij hebben een hele goede service en de medewerkers hebben veel verstand van zaken. Hierdoor kunnen zij jou ook echt adviseren over de soorten papier die je nodig hebt bijvoorbeeld. Zelf wist ik al precies wat ik wilde, dus daar heb ik mij dan ook aan gehouden. Voor ik het wist waren alle prints klaar en kon ik het thuis in alle lijsten gaan stoppen. Het ophangen heeft niet veel tijd gekost, want dit heb ik gewoon gedaan met dubbelzijdig tape. Dat is een hele handige tip voor wanneer jij niet graag gaten wilt boren in de muren. Neem voor meer informatie over alle diensten die deze winkel jou te bieden heeft zeker eens een kijkje op hun website. Zij hebben namelijk de beste kwaliteit en daarom kan ik hen ook echt aanraden!

More Stories