Een sieraden workshop gehad

1 min read

Een sieraden workshop wilde ik graag doen met een paar vriendinnen. Daarom zocht ik op het internet naar een bedrijf waar ik dit kon gaan doen. Zo kwam ik terecht op de website van Bijoux By You. Deze onderneming komt bij mij thuis om een workshop te geven, maar ik kon er ook voor kiezen om dit in de atelier te doen bij dit bedrijf zelf. Omdat wij met maar vier personen zouden zijn, koos ik ervoor om dit bij de atelier zelf te gaan volgen. Daarom maakte ik een afspraak om zo zelf sieraden te gaan leren maken bij deze onderneming.

Sieraden workshopDe sieraden workshop was heel erg leuk om te doen

Bij Bijouw By You was alles zeer goed geregeld. Wij hoefde niks zelf mee te nemen en alle materialen waren aanwezig om onze eigen stijl sieraden te kunnen maken. Zo konden wij kettingen, oorbellen en armbanden maken naar onze stijl. Ook de gereedschappen waren aanwezig zoals kwastjes, tangetjes en montage-ringen. Mijn vriendinnen en ik hebben een hele leuke tijd gehad en raden dan ook ieder ander aan om eens een sieraden workshop te gaan volgen bij deze onderneming. Het is succes verzekerd en heel leuk om te doen.

 

 

More Stories