Wil jij een groene vakantie?

3 min read

Een groene vakantie raakt bij steeds meer mensen in trek. Zij zoeken iets anders dan anders en dan is dit een uitstekende keus! Er zijn verschillende plekken waar je naartoe kunt gaan als je dit zoekt, zowel in binnen- als buitenland. Wil jij graag in Nederland een groene vakantie vieren, dan is het een aanrader om naar Hotel ‘t Kruisselt in De Lutte te gaan! Zij kunnen jou veel bieden en je zult hier zeker een fijne tijd hebben. Natuurlijk heb je ook diverse andere mogelijkheden, maar dit hotel in deze regio biedt echt voordelen die je elders niet snel vindt!

Wat is een groene vakantie?

Voordat we meer vertellen over de voordelen van deze specifieke locatie en accommodatie, willen we eerst eens nader ingaan op wat we nu eigenlijk precies bedoelen met een groene vakantie. Er zijn van die begrippen die op een ruime manier gebruikt worden en die je op verschillende manieren kunt interpreteren. Zo wordt groen de laatste jaren vaak gelijkgesteld aan duurzaam, maar wat duurzaam precies inhoudt, daar is dan ook weer niet iedereen het over eens. Als we het hier hebben over een groene vakantie, dan bedoelen we het eigenlijk vrij letterlijk: namelijk een verblijf in het groen, oftewel de natuur. Je kunt je vakantiedagen op veel plekken doorbrengen, bijvoorbeeld in een stad. En hoewel er natuurlijk helemaal niets mis is met een stedentrip, is een verblijf in het groen toch iets heel anders. Het biedt rust en ontspanning, de natuur heeft een positief effect op onze geest en de frisse en vaak relatief schone lucht is goed voor ons lichaam. Een verblijf op een dergelijke locatie verfrist en ontspant, het doet vaak de stress van je afglijden! Daarom is het echt een aanrader om af en toe eens te kiezen voor een groene vakantie, dat zal je echt goed doen!

Hotel ‘t Kruisselt

Zoals gezegd zijn er verschillende plekken in binnen- en buitenland waar je naartoe kunt gaan als je graag een groene vakantie wilt vieren. Waarom nu juist kiezen voor Hotel ‘t Kruisselt in De Lutte? Daar zijn verschillende redenen voor aan te voeren:

  • het is vanaf iedere plek in Nederland relatief kort reizen
  • in de directe omgeving vind je prachtige natuur
  • het hotel is van alle gemakken voorzien
  • met de huurfietsen kun je diverse natuurgebieden in de omgeving bezoeken

Als je op zoek bent naar rust, natuurschoon en ontspanning, dan is dit dus echt dé plek om naar toe te gaan! En wissel jij je groene vakantie graag af met een bezoekje aan een stad, dan kun je terecht in bijvoorbeeld Enschede. Vanuit je hotelkamer heb je prachtig uitzicht op natuurschoon en dat is ook het geval vanaf het mooie terras van het hotel. Direct naast het hotelterrein vind je een mooie golfbaan en het hotel biedt voldoende huurfietsen, ook elektrische, voor haar gasten. Je hoeft je eigen fiets dus niet perse mee te nemen! Met andere woorden, wil jij een groene vakantie vieren dicht bij huis, dan is het een aanrader om een verblijf te boeken bij Hotel ‘t Kruisselt in Twente!

Lees meer…